söndag, november 3rd, 2013...14:11

Julkort med tomtar

Jump to Comments

Här är julkortstillverkningen i full gång eftersom jag tillverkat inspirationskort för Gummiapan. Då måste korten vara färdiga inför scrapträffar och mässor nu i oktober-november. Alltid inspirerande med nya stämplar och tomten blev snabbt en riktig favorit. Alla tre storlekarna är riktigt bra att sätta på allt från julkort till små julklappsadresser.

Tomtar och papper

Jag har stämplat tomtarna på akvarellpapper, färglagt luva och näsa med Distress ”Fired Brick”. Kanten av skägget och tofsen har fått lite färg av en Promarker i ljusgrått. Bakgrundspappret som jag använt till tags och småbitar på korten är akvarellpapper som jag sprayat med mist. Misten har jag själv blandat av Distress Ink ”Black soot”, vatten och Perfect Pearls.

Tomte 1

Bakgrundsstämpeln är en av Gummiapans nyare stämplar, ett slitet nät.

Tomtetag 1

Tagen är dekorerad både med Gummiapans textstämplar och Tim Holtz Rub-ons.

Massor av varianter på kort och tags med samma tomtar finns i min scrapverkstad och på mässan i Göteborg idag. Jag visar fler här en annan dag. Ha en skön söndag!