onsdag, november 13th, 2013...20:00

Turkos och orange

Jump to Comments

Härligt att leka med kraftiga färger när det är grått och trist ute. Just nu är jag inne i en period där jag blandar Distresser, Mist och lite andra sorters färg. Här är tre olika kort som jag gjort med ungefär samma upplägg, detaljer och material.

Turkos hjärta 1

Detta hjärtat är färglagt med turkos mist, lite guld och sedan har jag stämplat med en textstämpel. Sist har jag vaxat hjärtat.Bakgrunden är stämplad med Gummiapans nät och grattis-stämpel. Övrigt är rub-ons och washitejp.

Turkos hjärta  2

Hjärtat är utklippt i ett papper som jag embossat  med en folder och sedan färglagt. Bakgrunden är som på kortet ovan.

Orange trollslända

Bakgrunden är ett akvarellpapper som jag färgat med Distress stain och mist i blandade nyanser. Trollsländan är utklippt i självhäftande canvas som jag har färgat på samma sätt.Poststämpel och bakgrundsstämpel är från Gummiapan. Övrigt är washi-tejp och rub-ons.

Orange trollslända detalj

Självhäftande canvas är trevligt att jobba med och ger en härlig struktur till olika dekorationer. Jag har beställt min canvas hos AnnBris scrapbooking.