måndag, november 4th, 2013...21:50

Granar i annorlunda färg

Jump to Comments

Bestämde mig för att årets granar inte skulle vara gröna! Inspirerad av ett blå-turkost papper från ”Authentique” letade jag runt bland mina färger och hittade vad jag sökte. Det blev en kombination av akrylfärg (silver), Alcohol ink (turkosblå/petroleum) och Glimmer Glam (svart). Jag embossade ett akvarellpapper med en embossingfolder och färgade sedan pappret med de tre färgerna. Sedan är det bara att klippa ut granar.

Gran 1

På bakgrunden har jag stämplat med Gummiapans ”Slitna stjärnor” som jag färglagt med mist. På bakgrunden har jag också satt washi-tejp.

Gran 2

Nätstämpel och God Jul-stämpel från Gummiapan samt washi-tejp med noter.

Granar 2

Stämplar, washi-tejp och rub-ons på akvarellpapper som jag sprayat med mist.